2013. március 2., szombat

Üdvözlés



Sziasztok!
Igazából, már több hete az eszemben van ez a történet. És most végre létre is hoztam. Be kell, hogy valljam, először vonakodtam, hogy elkezdjem, mert az a stílus távol áll tőlem. Ugyanis, ez a blog, nem holmi love-story, és majd boldogan élnek, míg meg nem halnak. Ebben a blogban, komolyabb témákat fejtenék ki.
A blogról ; Eleanor Calder, Louis Tomlinson gyönyörű barátnője, akit sokan utálnak, csak amiatt, mert együtt van kedvencükkel. Pedig nem követett el ellenük semmit az ég adta világon. De tényleg semmit. Eleanor, (a történetben) az a fajta lány, aki nem jól tűri a megaláztatást, vagy a rosszindulatú embereket, és hozzászólásaikat. Tudta, hogyha Louis barátnője lesz, mindezzel szembe kell majd néznie, mégis belement. Akkor még nem gondolta, hogy ennek komolyabb következményei is lesznek, mint a lelki világának megrongálása. Problémájáról, csak a legjobb barátnője, Danniell, Liam Payne barátnője tud, aki erősen próbálja lebeszélni a lányt, arról amit művel, sikertelenül. Hamarosan, még valaki a jól ismert bandából észreveszi a lány változását, és segíteni szeretne neki. Nem akarja lebeszélni róla, mert tudja, hogy úgyse sikerülhetne. Viszont "ő" azzal győzködi Eleanort, hogy mondja el Louisnak, amitől a lány teljesen irtózik. Nem szeretné tönkretenni a kapcsolatát barátjával. Fél, ha elmondja, akkor szakít vele. Vajon sikerül megbirkóznia annyi gyűlölettel? Vajon a barátok mindig kiállnak egymás mellett? A szerelem elég erős, ahhoz, hogy mindezt túlvészelje? Nem tudhatod meg, ha el sem kezded olvasni.


Szóval, ez lenne a blog története. Ha érdekel a sztori, akkor kérlek írd meg személyes véleményedet kommentár formájában, vagy csak jelöld be a "Tetszik" vagy "Folytasd" gombot.

Az 1.fejezet címe "I knew it, but I accepted". 2 komi után. :)

2 megjegyzés:

  1. jujj nagyon jó várom a köviit *-*

    VálaszTörlés
  2. Szia:)
    Először is már a cím nagyon tetszik. Másodszor tetszik a történet tartalma,tetszik hogy ez nem olyan "tucatblog" szerű,és tetszik hogy Eleanor-ról szól,teháát hajrá,nagyon várom az 1.fejezetet :)

    VálaszTörlés